Önnek is van a baloldalhoz kötődő saját videója? Küldje el nekünk az info@baloldali.hu email címre!

Botka László: többen vagyunk a Fidesznél, csak el kell menni szavazni!


A 2018-as választás az elégedettek és az elégedetlenek közti párharc lesz – jelentette ki kongresszusi beszédében Botka László.

Róna: ha a Fidesz-KDNP nem fordul szembe a kormánnyal, aláírták halálukat

 
Róna Péter szerint végtelenül szomorú történet, hogy egy valamikor szép reményekkel induló fiatalember szellemileg leépül és erkölcsileg megsemmisül.

Tóth Zoltán: a választások bojkottja nem megoldás

 
A demokrácia maradék keretei között nem tehetik meg az ellenzéki pártok, hogy bojkottálják a 2014-es választásokat, mondta Tóth Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Eltiltják a szavazástól azt, aki nem regisztrál?

 
Tóth Zoltán választási szakértő az ATV Startban kifejtette, a választójog általánosságának elvét sérti az előzetes feliratkozás tervezett bevezetése.

Nem folytatódik Matolcsy tündérmeséje?

 
Burány Sándor, az MSZP gazdaságpolitikusa az Orbán-kormány elhibázott gazdaság- és adópolitikáját tartja felelősnek a rossz gazdasági adatokért.

Dezső András újságíró a Szegedi-ügy hátteréről

 
Dezső András, a hvg.hu újságírója az ATV Híróra című műsorában beszélt a Jobbik belharcairól és a Szegedi-ügy hátteréről. A történet egészen 2010-ig nyúlik vissza.

Kuncze: Az emberekben megérett az összefogás igénye

 
Kuncze Gábor szerint az emberekben megérett a kormányváltáshoz szükséges összefogás iránti igény, a kérdés az, hogy az ellenzéki pártokban mikor érik meg az igény erre.

A demokraták számára elfogadhatatlan a választási feliratkozás

 
Az LMP szerint semmilyen alkotmányos elv nem szól az előzetes regisztráció mellett. Az egyenlő választójog alapelvét korlátozza, de bevezetése mégis a Fideszre üthet vissza.

Kovács: Orbán a saját nemzetét győzte le

 
Kovács László az Orbán-kormány eddigi tevékenységét értékelte az ATV-ben. A politikus szerint Orbán Viktor győzött, de nem Brüsszelt, hanem saját nemzetét győzte le.

Csak az emberek állíthatják meg az oligarchákat

 
Szerda délelőtt LMP-s képviselők és aktivisták láncolták magukat a Közgép budapesti telephelyéhez. A párt Simicska Lajos és Nyerges Zsolt oligarchabirodalma ellen tüntetett.

Európai politikusok Horn Gyuláról

 
Német, osztrák, spanyol, luxemburgi és lengyel politikusok hangsúlyozzák Horn Gyula európai politikára gyakorolt hatását a volt miniszterelnök 80. születésnapja alkalmából.

Bekeményítenek az EU csúcson?

 
Andor László szerint az európai válságkezelés részét képezheti a közös európai pénzügyminisztérium létrehozása, illetve a nemzeti költségvetések felülbírálása is.

Az MSZP kötelezővé tenné a választási részvételt

 
Molnár Zsolt az ATV Start című műsorában jelentette be, hogy a Magyar Szocialista Párt társadalmi vitát kezdeményez a kötelező választási részvételről.

TÁRKI: a fiatalok fele elmenne Magyarországról

 
Az elmúlt 20 évben még soha nem volt ilyen magas azoknak a magyaroknak az aránya, akik migrációt terveznek -- derült ki a TÁRKI felméréséből.

Kéri László - Félidőben az Orbán kormány

 
Félidőben a kormány: Kéri László politológus értékelte az Orbán-kormány elmúlt két évét az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az Orbán-kormány első két éve

 
Mesterházy Attila szerint megszegett ígéretekkel, a munkanélküliség növekedésével, gazdasági csőddel és a jogállam szétzilálásával írható le az Orbán-kormány első két éve.

Összefogás a hátrányos helyzetű térségekért

 
A szocialista párt megyei elnökei programot készítenek a hátrányos helyzetű kelet-magyarországi térségek felzárkóztatása érdekében - Gúr Nándor, Sós Tamás és Veres János.

Pártfinanszírozás: elemzők szerint komoly csapást mérhet Orbán az ellenzékre

 
Az elemzők eltérően vélekednek arról, hogy a kormánypárt vagy az ellenzék számára lenne kedvezőtlen a pártok állami támogatásának megvonása.

Tíz ok a telefonadó ellen

 
Baja Ferenc elmondta: a telekommunikációs szolgáltatások magyarországi árai - dacára az alacsonyabb béreknek - már most is az európai uniós szinten vannak vagy magasabbak.

Kormányátalakítás: mi forgat a fejében Orbán?

 
A kormányzati ciklus félidejében jelenti be Orbán Viktor a kormányátalakítás részleteit. Egyelőre csak találgatások folynak a távozók és az érkezők személyéről.

Orbán Viktor 2010-ben a megszorításokról

 
Orbán Viktor 2010-ben még teljesen máshogy gondolkodott a megszorításokról, mint most: „Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova.”

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    +    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.