Önnek is van a baloldalhoz kötődő saját videója? Küldje el nekünk az info@baloldali.hu email címre!

Botka László: többen vagyunk a Fidesznél, csak el kell menni szavazni!


A 2018-as választás az elégedettek és az elégedetlenek közti párharc lesz – jelentette ki kongresszusi beszédében Botka László.

Bírálja az E.ON földgázipari érdekeltségeinek megvásárlását az MSZP

 
Az MSZP szerint nincs helye a kormányzati költekezésnek akkor, ha nincs pénz a vállalkozások támogatására, szociális kiadásokra és a felsőoktatásra.

A Jobbik ellen tiltakoznak Rómában: lekapcsolják a Colosseum világítását

 
Lekapcsolják a Colosseum világítását a magyarországi Jobbik elleni tiltakozásként január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján.

Katona Tamás: a rezsicsökkentésnek iszonyatos hatásai lesznek

 
Katona Tamás volt pénzügyi államtitkár szerint a piacgazdaság alapjait nem lehet felrúgni, bár Matolcsy nagyon szeretné, a rezsicsökkentésnek pedig iszonyatos hatásai lesznek.

Korózs: azért nincs elég pénz, mert rossz a gazdaságpolitika

 
Korózs Lajos szerint az elmúlt két évben nemhogy 13. havi nyugdíjról nem lehetett beszélni, kérdésessé vált a 11. és 12. havi nyugdíjak kifizetése is.

Molnár Zsolt: a Fidesz Sztálingrádja ez a nap

 
Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke szerint az ellenzéki tiltakozások mellett az Alkotmánybíróság zárta be "az ostromgyűrűt" az előzetes regisztráció kérdésében.

Az Egyenes Beszéd vendége Kéri László

 
Kéri László politológus az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként értékelte a 2012-es év legfontosabb politikai eseményeit.

Folyamatos kampány 2013-tól

 
Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint.

Hiller: ezt az oktatási rendszert le kell váltani

 
Hiller István szerint a kormány mindenkinek biztosítja a felsőoktatást, akinek van pénze, ugyanakkor a tehetség nem mindig oda születik, ahol pénz van.

Gavra: a Semjén-disszertáció közel 40 százaléka átvétel

 
Gavra Gábor, a hvg.hu főszerkesztője állítása szerint a Semjén-disszertáció közel 40 százaléka átvétel, vagyis a dolgozat plágiumgyanús.

Matolcsy: az elvándorlás "rejtett nemzeti kincs"

 
Matolcsy György az oktatási, tudományos és kutatási bizottság ülésén úgy fogalmazott, hogy az elvándorlás miatt felesleges aggódni, az ugyanis rejtett nemzeti kincs.

Szalay-Berzeviczy: Improvizatív a kormány újabb megszorító csomagja

 
Szalay-Berzeviczy Attila szerint a kormány legújabb, 90 milliárdos megszorítócsomagja nem igazán gazdaságpolitikai, hanem improvizatív, emocionális intézkedéseket tartalmaz.

Molnár: a Fidesz elveszi az emberek választójogát

 
Molnár Zsolt szerint méltatlan a parlament kereteihez, amit a Fidesz csinál: „módosítók módosítójának módosítóját" adják be a választási törvényhez, ami teljesen komolytalan.

Alávaló módszerek

 
Az LMP szerint alávaló az a módszer, ahogy a Fidesz a módosító javaslatokat nyújtott be a választási törvényhez, mondta karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Oligarcháknak kedvez majd az új földtörvény?

 
Gőgös Zoltán, az MSZP agrárpolitikusa szerint az új földtörvény korlátozó rendelkezéseinek következtében tízezer embernek lesz lehetősége földet venni Magyarországon.

Alakul az ellenzéki erőtér

 
Mesterházy Attilát az ATV Start műsorában Mészáros Antónia kérdezte az október 23-i tüntetésekről, az ellenzéki erőtérről és az MSZP programjáról.

Agymosás a kormányhirdetés?

 
Vadai Ágnes szerint agymosás a kormány IMF-elleni 200 millió forintos médiakampánya. A Demokratikus Koalíció politikusa az ATV Start vendége volt.

Róna: ha romlani fog a helyzet, akkor végünk

 
Kiszámítható, stabil kormányzásra lenne szükség, abba kellene hagyni a kókler gazdaságpolitikát -- erről Róna Péter beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Elfogadhatatlan a pénzkivonás a szociális rendszerből

 
Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy pénzt vonjanak ki a szociális rendszerből, és hogy a kormány ismét a legszegényebbeknek járó támogatásokat csökkentse.

Závecz: minden negyedik szavazó lemorzsolódik a regisztráció miatt

 
A választó korú népesség 54%-a, 4 millió ember mutat hajlandóságot arra, hogy elmenjen szavazni, de közülük 1 millió nem vállalja, hogy részt vegyen az előzetes regisztráción.

"Cinizmus és nőgyűlölet" - tüntettek Varga István ellen

 
Varga István fideszes képviselő szerint, ha a nők 4-5 gyereket szülnének, jobban meg lennének becsülve és a családon belüli erőszakkal sem kéne számolniuk.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.