Összefogás a hátrányos helyzetű térségekért
A szocialista párt megyei elnökei programot készítenek a hátrányos helyzetű kelet-magyarországi térségek felzárkóztatása érdekében - Gúr Nándor, Sós Tamás és Veres János.

Gúr Nándor arról beszélt, hogy a 33 leghátrányosabb kistérség fele Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található. Itt az a legfontosabb, hogy az embereknek legyen munkája - mondta, fontosnak tartva, hogy a szocialista párt is elsősorban erre vonatkozó javaslatokat dolgozzon ki. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a hosszabb távú szakpolitikai program mellett költségvetési módosító indítványokat is benyújtanak majd, kezdeményezve például a munkát terhelő járulékok csökkentését.

 

Sós Tamás, a szocialisták Heves megyei elnöke azt mondta: e térségek felzárkóztatásához pozitív diszkrimináció, az eddiginél nagyobb mértékű kormányzati és európai uniós segítség szükséges, az MSZP programja pedig a munkahelyteremtésen kívül foglalkozik majd a többi között a szociális szövetkezetek létrehozásával és a felnőttképzés rendszerével is.


 
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!


Hátralévő karakterek száma:
Biztonsági ellenőrző kód
Adja meg a fenti kis képen olvasható ellenőrzőkódot!


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.