Népszava vélemény: Pénzért hülyék?

Igazán nincs kedvem gúnyolódni Bencsik Andráson, azon, hogy a hajdan volt, pártállami népszabadságos kollega visszatalált az eredeti útra és újra szovjetbarát „civillé” változott.

Ez volt az arrogáns Orbán „köteles beszéde”

A Putyinnal kötött Paks-paktum buktathatja meg Orbánt. Nem elsősorban az energia-stratégiájuk tartalma, még csak nem is az oroszok felé nyitás politikája.

Ténytár: Létrejött az "igazi" összefogás

A közös baloldali ellenzéki listát Mesterházy Attila vezetheti, Bajnai Gordon a második, Gyurcsány Ferenc pedig a harmadik helyet kapta meg. A DK elnökének kérésére a negyedik helyen Fodor Gábor szerepel, míg a PM-es Szabó Tímea az ötödik lesz.

Népszava vélemény: Pártkatona

Megnyugodhatunk. Áder János államfő nem ment szembe a Fidesz elvárásával és április 6-ra tűzte ki a parlamenti választás időpontját. Aki esetleg valami mást várt, vagy abban reménykedett, hogy legalább formailag tartja magát az alkotmány előírásához, miszerint a köztársasági elnök "kifejezi a nemzet egységét", az most csalódott. Áder sokadszor is bizonyította, hogy hű pártkatona.

Népszava vélemény: Keserű jegyesség

Aki az oroszokkal üzletel, az nem állhat a szabadság pártján - állította még 2010-ben Lázár János. Ugyanaz a Lázár János, aki tegnap kiállt, és közölte, hogy kényszerházasságot kötöttünk az oroszokkal, de aggodalomra semmi ok, hiszen ebben mindkét fél megtalálja a maga örömét.

Egyenlítő TV: Brüsszel tényleg nem Moszkva - gyarmat eladó!

Orbán szereti azt hinni, hogy ő zavarta haza az oroszokat 1989. június 16-án. A valóságban nála komolyabb emberek akkor már folyamatosan tárgyaltak a csapatok kivonásáról, a Nagy Imre-temetésen elmondott Orbán-beszéd pedig felrúgta a szervezők megállapodását, amelyben vállalták, hogy senki nem próbál előnyt kovácsolni fellépéséből…

Mennyivel emelte a gáz árát 2010 óta a Fidesz?

A gáz árának ez évi 10%-os csökkentése valójában 8%-os áremelkedést jelent, és ez még nem minden. 2010 januárja és 2012 januárja között 20,3%-kal nőtt a gáz ára azok számára, akik korábban semmilyen kompenzációra nem voltak jogosultak. Akik pedig a legnagyobb mértékű kompenzációt vehették igénybe 2010 előtt, azok számra a gáz ára 2010 és 2012 között 56%-kal drágult.

Végül Orbánék herdálták el a nyugdíjvagyont

Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három évben történt a nyugdíjrendszerben.

Ténytár: Összefogtak - és most?

Megvalósulni látszik a nagy baloldali összefogás: koordinált jelöltállítás helyett közös listát állít az ellenzék a választásokra, illetve az MSZP és az Együtt-PM a Demokratikus Koalíciót is felkéri az együttműködésre. Bajnai eggyel hátrébb lép, a miniszerelnök-jelöltet az MSZP nevezheti majd meg, azaz Mesterházy Attila lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Orbán Viktor kihívója.

Összefogást!

Ne legyünk telhetetlenek. Kétségtelenül, szebb és hatásosabb lett volna a jelenet, ha Bajnai Gordon, Mesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Ungár Klára és a többiek együtt, kéz a kézben jelentették volna be, hogy meghallva az idők szavát, akkor most mégis együtt. Közös lista, miniszterelnök-jelölt, kampánycsapatok, mondanivaló, program, jelszavak.

Magyar Csapott

Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Indul a "nemkampány"

Itt az új év, kezdődik a "nemkampány". Dehogyis a kampány, ugyan már! Az csúnya dolog. A Fidesz éppúgy viszolyog tőle, mint a hatalomtól. Sokkal nagyobb dolgokkal van elfoglalva.

168 Óra vélemény: Mi lesz velünk?

Azt persze tudjuk, minek kellene lennie. 2014-ben véget kell vetni az Orbán-rezsimnek, különben Magyarország végképp élhetetlenné válik.

168 Óra: Évbúcsúztató

Szép évünk volt. Persze sokan a beteg lelkük rosszindulatú kipárolgásával akarják elvenni a virágba boruló új rend felett érzett örömünket. Azok, akik a bankok oldalára álltak, hogy a brüsszelita globálimperialista gyarmatosítókat kiszolgálva eltöröljék a rezsicsökkentést.

Ténytár: Az év Pinokkió-díjasa nem más, mint Orbán Viktor

Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök lett. A mostani blogban visszatekintünk, miért érdemelte ki többször is az év folyamán exkluzív díjunkat.

Népszabadság vélemény: Merítés

Magyarország fővárosában az elmúlt napokban több ezren órákig álltak sorba azért, hogy a krisnások által működtetett Ételt az Életért Alapítványtól egy tál meleg ételt kapjanak karácsonyra.

Fontos tüntetni a NAV ügyben is!

Nagyon nehéz dolog tüntetést szervezni, jól szervezni és úgy, hogy elegen el is jöjjenek rá. Plankó Gergő írt egy cikket a 444-en, ami bár jóindulatú, de elég sok olyan fontos szempontotról megfeledkezik, amikor azt mondja: "alig néhányan álltak ki Horváth András mellett”, “Épp ezért működhet a megfélemlítése."

Ténytár: Kétharmados lemaradásban a magyar gazdaság

Annak ellenére, hogy idén - a tavalyi nagyon gyenge év után - a gazdasági teljesítmény valamelyest javult, a friss adatok azt bizonyítják, hogy az elmúlt három évben gyakorlatilag semmiben sem sikerült javítania az országnak, és továbbra is Európa sereghajtói közé tartozunk.

Trükkös rezsicsökkentők leselkednek a zemberekre

Vigyázat, Magyarországon megjelentek a trükkös csalók, akik magukat a nemzet jótevőinek álcázva olcsóbb áramot, gázt és szemétszállítást ígérnek a magyar embereknek.

Nol.hu vélemény: Ők az állam

A befejezéséhez közeledik a közjogi rendszer átalakítása, és – már-már utolsóként – most a parlament működésének alapjait rögzítő házszabály van soron.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.