Vastagbőr blog: Ordas nagy hazugság
Tényleg nem értem... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők maguk írták össze, egy-két szivar és néhány üveg Bock bor társaságában.
Vastagbőr blog: Ordas nagy hazugság

A miniszterelnök felolvas pár pontot, "Félelem és reszketés Sárváron", kuss van, hát persze hogy mindenki beáll a miniszterelnök mögé: nem leszünk gyarmat, nekünk ilyen áron nem kell védőháló hitel védőháló, sűrűn vetik a kereszteket, "csak az IMF-pontjaitól mentsen meg a Miniszterelnök Úr minket".Hiába írja meg egy órán belül a teljes online sajtó, hogy az IMF sosem "diktál" semmilyen "pontot", hanem arra törekszik, hogy a kölcsönadott pénz vissza legyen fizetve, ehhez pedig a kölcsönt kérő ország állít össze valami koharens gazdasági pályát, már nem számít, a hazugság kiszabadult a palackból, az esti Híradóban a 3 millió nyugdíjas döbbenten nézi, hogy "a gonosz IMF elvenné a nyugdíjukat", de ezt Orbán Viktor a saját (pocakos) testével védi ...
 

 

(Don't forget: arról a pártról van szó, amelynek vezetői képesek még most, 2012-ben is azt mondani, hogy micsoda geci volt a Bajnai, hogy elvette a 13. havi nyugdíjat.)

 

A teljes bejegyzést a Vastagbőr blogon olvashatják.
 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.