Varánusz: Nem leszünk az IMF Gyirmóttya!
Háború az nincs. Sőt, forradalom sincs. Magyarország kormánya csak tájékoztatja a kedveslakosságot, hogy hülye, mint a segg. Szerintük erre feltétlenül szükség van, mert ahogy Giró Szász András hirdetésmagyarázó és konyaknagykövet elmondta, az ellenzék manipulatív információkkal látta el a kedveslakosságot, amit iziben helyre kellett tenni:
Varánusz: Nem leszünk az IMF Gyirmóttya!

a kormány attól sokkal hülyébb, mint azt az ellenzék az emberekkel elhitetni igyekezett. Ennek tudatása egész oldalas hirdetésben az utolsó fillérig megérte azt a 200 milliót. De ne szaladjunk ennyire, mint hallatlanul kreatív munkatársak a roppant titkos közbeszerzéssel.  

 

Reggel a kedveslakosság még azt hihette, új front nyílt rettegve szeretett mi bankunk, az IMF ellen. Kormánya hirdetések útján értesítette, hogy a nem kért megszorításokat továbbra is elutasítják, és bármennyire nem kérik a továbbiakban sem, mi nem teljesítjük. A pedagógus életpályamodellt hazavágták, további ATM adót vetnek ki, de ezzel genyózni nem ér, mert ezt saját kútfőből önállóan is ment. Ezek után a kedveslakosság belenézett a lapokba, és teljes meglepetésére nem fogadta se információdömping, se részletes magyarázat. A kreatív ügynökségnél nem dolgozik egy szószátyár trubadúr alkat sem, vagy ennyire hülyének néznek mindenkit, hogy azt gondolják a minimalista, egész oldalon egy mondatot is elég lesz feldolgozni a reggeli kávé mellé.  

 

A teljes írást a Varánusz blogon olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.