Varánusz: A kitagadott Semjén látomása
Azért lehet jó Semjén Zsoltnak lenni, mert beszél hozzá az Úristen. Nem, nem a felcsúti pufi, hanem a másik, amelyiknek egyetlen fia vezekel a kereszten. Legalábbis ez terjed róla a szakdolgozatának szövegazonosságával kapcsolatban egyetlen magyarázatként, legbölcsebb párttársának köszönhetően.
Varánusz: A kitagadott Semjén látomása

Végül is szimpatikusabb szemszög lehet ha azt hisszük, nem Molnár Attila Károlynak könyörgött az elkaszált dolgozatának kiegészítéséhez valami plusz szövegért, hanem transzba esett és megidézte Istent. 

 

A cáfolatok napja volt a tegnapi: Raúzsi néni cáfolta lemondását, sőt, közölte, hogy legszívesebben a gyerekeit is eladósítaná a diákhitellel, ha még tehetné. A piacok jóindulatáért tárgyalást kamuzó Varga Miskát is cáfolta az IMF, aszongya januárban jövünk, de az egyetlen amiről tárgyalunk a farhát ára lesz maximum. És ugye az ELTE "piszkos tizenkettője" is cáfolta, hogy a holtbiztosan lezárt Semjén ügy közel nincs lezárva, mert amíg a két jómadár valami épkézláb magyarázattal nem szolgál a szövegazonosságot illetően addig, ipi-apacs, a dolgozatot érvénytelennek tekinti.

 

A teljes írást a Varánusz blogon olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.