Varánusz: A Fidesz alól kiszántják a NER-t
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként hatottak mikor otthon bejelentette: anyám, ki kell vessem a stelázsi adót is.
Varánusz: A Fidesz alól kiszántják a NER-t

Mégsem mondhatja, hogy meglepetések érték. A földbérlet pályázatok körüli cirkusz hónapok óta megy, a gazdák hangoztatják elégedetlenségüket, Ángyán írja egymás után a jelentéseket, Fazekas Sándor vidékrontási miniszter időutazásba is bonyolódik a hazugságspirálban, csak a földoligarcha családok vigyorognak elégedetten. Aki ezek után miniszterelnökként nem számított rá, hogy egyszer minden türelem véget ér, és ha a gazdák kirántják alóla a földet annak borzalmas taknyolás a vége, az mondjon le azonnal, mert annál is alkalmatlanabb a feladatára, mint amilyennek egyébként kinéz. 

 

Kajászón tegnap betelt a pohár. A helyi gazdák, - akiknek nem egy hektár, egy négyzetméter föld sem jutott a saját falujukban - követve a viktori módit kivonultak a földre az őket támogató Szabó Rebeka LMP-s képviselővel és bejelentették: einstand. Köszihelló-stipistopi, a kápolnásnyéki illetőségű bérlő - szerintük jogszerűtlenül elnyert - 280 hektárját elkezdték belakni és megművelni. Képeket erre találtok.

 

A teljes írást a Varánusz blogon lehet elolvasni.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.