Újabb 1,3 milliárd megy el kommunikációra
Újabb, 1,3 milliárd forint értékű közbeszerzési pályázatot írt ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – kommunikációs feladatok ellátására. A tervek szerint 2013. július 22-től induló és 2014 június végéig szóló megbízás során, a nyertesnek médiatervezést, médiavásárlást, reklámtevékenységet és btl-munkákat kell végeznie...
Újabb 1,3 milliárd megy el kommunikációra

...valamint kommunikációs stratégiát kell kidolgoznia és rendezvényeket kell szerveznie.

 

Akárki is nyeri el a tendert, bizonyára jól jár majd. Az előző két pályázatot mindenesetre (egyedüli indulóként) a Bell&Partners nyerte meg. Igaz, ezekben „mindössze” 35 illetve 600 millió forintról volt szó. Úgy tűnik, nem csak a Közgépnek fut jól a szekér.

 

Miközben Varga Mihály éppen legelső megszorító egyenlegjavító csomagját ismerteti, a KIM 1,3 milliárd forint értékű közbeszerzési pályázatot írt kia Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal 2013-2014. évi kommunikációs feladatainak (kreatív tervezési gyártási, médiatervezési és médiavásárlási, rendezvényszervezési és BTL rendezvényszervezési, valamint BTL feladatainak) elvégzésére.” A keretösszeg nettó 700 millió forint, amitől 90 százalékban el lehet térni igény esetén, így a becsült érték áfa nélkül 1 milliárd 330 millió forint.

 

A teljes írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.