Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP
A Magyar Szocialista Párt az elveszített választások óta jelentős átalakuláson ment át: szinte teljesen átírták a párt alaptörvényének számító alapszabályt, friss arcokkal töltötték fel a vezetői szinteket, a korábban első vonalas prominenseket pedig hátrébb húzták a kirakatból.
Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP

Többen úgy fogalmaznak: Mesterházy Attila nem ráült a korábbi pártstruktúrára, hanem éppen azzal erősítette meg hatalmát és befolyását, hogy teljesen új szisztémát és hálót épített ki. A frissítés és a „ráncfelvarrás” nem áll meg, a párt választmányi ülésén – tudomásom szerint – most mutatják be a „faceliftelt” új pártlogót és meglepetésvendégként bemutatják az MSZP régi-új kampánytanácsadóját: Ron Werbert. A vitatott személyiségű, de kétségkívül sikeres guru tapasztalatában bíznak a szocialisták a következő hónapok terepmunkája kapcsán. Na, akkor:

 

Ezt így hogy?

 

Különlegesnek ígérkezik az MSZP országos választmányának most szombati ülése. A pártparlament szokás szerint a Jókai utcai székházban ülésezik, a hivatalos kiírás szerint az egyik első napirendi pont a tagozatok és a platformok országos minősítésének esedékes felülvizsgálatáról való döntés lesz, illetve a minősítést elvégző eseti bizottság, a TPMB felállítása. Emellett prezentációt tart Mesterházy Attila pártelnök és Gúr Nándor alelnök az MSZP foglalkoztatáspolitikai programjáról, majd a volt EP-képviselő, jelenlegi Somogy megyei pártelnök Harangozó Gábor beszél a dél-dunántúli regionális programról. A tanácskozásnak csak az eleje sajtónyilvános, az egyeztetés többi részét zárt ajtók mögött tartják.

 

Az írás folytatását a Népszabadság Ezt így hogy? blogján olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.