Tündérmeseország gazdasága: ó, ió, recesszió
Szervusztok! Megjöttetek, nem vártunk, de ha már a bányászbéka segge alatt is utolértetek minket akkor foglaljatok helyet. Van hely bőven, a bezzegszlovákok és bezzegrománok, meg a környező egyéb bezzeg népségek úgyis szintekkel feljebb laknak, mint mi. - így köszönthette Kusza Szem a magyar gazdasághoz immár hivatalosan is megérkezett recessziót és európai rekord inflációt.
Tündérmeseország gazdasága: ó, ió, recesszió

Ezzel az unortodox gazdasági szabadságharcos közönyösen visszafordult a cikkhez amit írt, ezek meg csak kamilláztak óvatosan egymás között: hol járt ez a féleszű eddig, hogy még mindig a maga fejben szabadságharcait vívja, de azzal is csak a harmincéves háborúnál tart? Csak nem Ozorán volt ő is, és a bőség zavarából kilábalni képtelenül a protestáns és katolikus harcoló felek között ugrándozva tologatja a szép színes, ám csattogó falepkét?

 

"A magyar nemzetstratégiának számolnia kell azzal a lehetőséggel, hogy a harmincéves háború újrajátszása nem csupán a képzelet játéka, hanem valóság. Ha így lenne, akkor ma még csak 1627 körül járunk, és még két évtized válságos korszaka lehet előttünk." - olvassák, és csodálkoznak: ez az ember itt tényleg gazdasági miniszter?  

 

A teljes bejegyzést elolvashatják a Varánusz blogon.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.