Tudok egy varázsszót
 
Tóta W. Árpád szerint kétféle ember van: az egyik úgyis mindent beszop Orbántól, a másik meg úgysem hiszi el a nyomorult hazugságokat.
Tudok egy varázsszót

 

„Rettenetes spanyolcsizmába öltözött Orbán Viktor, amikor eldöntötte, hogy ő mostantól tévedhetetlen lesz. Sokkal könnyebb lenne neki is, nekünk is, ha ezt kihagyja. Akkor mondhatná: oppardon, ezt elnéztük, elfelejtettük, ennyi tehetségünk van, gyerekek. Nekirugaszkodunk újra, az alkalmatlanokat leváltjuk, a képletet újraszámoljuk, visszatolatunk, próbálkozunk. Ez az élet rendje. Ennyit mindenkitől elfogadunk, errare humanum est, nincs ebben semmi különös. Csak az isten nem mondhatja, hogy tévedett.” – írja a hvg.hu bloggere.

 

Tóta W. Árpád szerint „Őszöd tanulsága nem az, hogy aki visszafordul, az elbukik, hanem hogy a hazugság nem fenntartható modell. A görcsös, hajlíthatatlan kitartás végeredménye nem a győzelem, hanem a fejlövés a bunker mélyén. Az emberi hiszékenység olyan, mint a szuronyok: sok mindent meg lehet csinálni velük, csak rajtuk ülni nyugodtan, azt nem lehet. Mert sosem lehet tudni, hogy aki annyira hülye, hogy még mindig hisz, az holnap nem abban fog-e hinni, hogy Esőistent a miniszterelnök feláldozása engeszteli ki.”

 

 

A teljes blogbejegyzést a hvg.hu oldalon olvashatja.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.