Tóta W.: Hajrá, genetikailag alattvalók!
Na tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, utoljára hangzott el ez a finom megszólítás. Eddig is pukkadoztam a röhögéstől, amikor a tiszteletreméltó magyarságról pofáztam, meg – édes istenem – Brüsszelben arról, hogy mindig is Európához tartoztunk.
Tóta W.: Hajrá, genetikailag alattvalók!

Hát a nagy büdöst. Tisztázzuk végre, mi van köztünk. Félázsiai népség vagytok, egyáltalán nem olyanok, mint a skandinávok. Vagy szinte bárki tőlünk nyugatabbra; talán még az olasz egy efféle cigányfajzat, meg a spanyol, de hát meg is nézhetik magukat. Nem, buta jobbágyok, nektek erő kell, abból ért ez a kurvaország, terelni kell, mint a birkát, és pont úgy kell nyírni is, minden magyarázkodás és kedveskedés nélkül.

 

Genetikailag alattvalók vagytok, az a helyzet.

 

Nemcsak ezt ismertem fel, nem kenyerem az elvont okoskodás. Megoldásom is van, nagyon konkrét ötletem arra, kinél legyen az erő, amire szüksége van a félázsiai hordának. Történetesen nálam van éppen. Már csak arról kell gondoskodnom, hogy nálam is maradjon. 

 

Remélem, hogy ehhez nem kella demokrácia helyett új politikai rendszert kigondolni és felépíteni, de azért megfontoljuk azt a lehetőséget is. Mert elképzelhető sajnos, hogy a demokrácia szembekerül a gazdasági túléléssel; hozhatja úgy a sors, hogy választani kell gazdasági túlélés és szabadság között.

 

A teljes írást elolvashatják a hvg.hu-n

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.