Tóta W. Árpád: Te is más vagy, idióta!
Engem igazán nem zavar, ha valaki hülye, amíg a négy fal között marad. A nyilvánosságot, különösen a gyerekeket azonban óvnunk kell a hülyeséget népszerűsítő hatásoktól.

Például aki a homoszexualitást börtönnel büntetné, azt nyugodtan el lehetne vinni egyenesen a parlamentből a kóterba.

 

Kemény, szigorú, fegyelmező lépésekkel meg lehetne előzni az állandó botrányokat. Egy nap alatt át lehet tolni a parlamenten a törvényt, amely szerint aki nagy nyilvánosság előtt náciskodik, azt jó színben tünteti fel vagy ilyen rendezvényről beszámol, az szabadságvesztéssel büntetendő. Súlyosbító körülmények: csoportosan, felfegyverkezve, előre megfontoltan, valamint azonos neműekkel.

 

Tiszaeszlár, te baromállat? Vérvád? Durr egy kettőtől nyolc évig terjedő! Buzitörvényeket hoznál, hülyegyerek? Három év letöltendő! Aki pedig a népszerűsítés szándéka nélkül, csak véletlenül buzizza-zsidózza el magát, netán nemzeti radikális jelképeket visel, annak százötvenezer forint pénzbírság és közmunka Kelet-Magyarországon.

 

Na, ez hogy tetszik? Egyet nem lehet mondani: hogy igazságtalan volna. Kifejezetten keresztényi lenne, egyrészt mert szemet szemért, másrészt mert amit a te atyafiaidnak kívánsz, azt érdemled te is.

 

Semmivel sem megalapozottabb ennél a melegek elleni törvényjavaslat. Mert lehet, hogy őszerintük a homoszexualitás magatartászavar, viszont valószínűleg még többen vannak azok, akik szerint meg a jobbikosság az. És az efféle nyilatkozatok után meglehetős magabiztossággal ki lehet jelenteni: aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál. Aki a plagizált vérvádas szövegből sem állapította meg, hogy ez az idióták pártja, az maga is idióta, sajnálom. A magyar melegek például ezek után bizonyára így gondolják, és ők vannak legalább félmillióan. Plusz még azok, akik ezeknek csak ismerősei, barátai, vagy enélkül is látják, hogy a törvényjavaslat beterjesztője manifeszt elmebeteg. Lehet, hogy eddig a politikán kívül éltek, de most már biztos szavazók. Még nem tudják, kire, csak a Jobbiknak rossz legyen.

 

Érted, drága honfitársam, azt magyarázom, hogy ennyi erővel, mint amit ti sportolás meg értelmes hobbi helyett a gyűlöletbe fektettek, be lehetne tiltani akár titeket is. Ha ehhez csak annyi kell, hogy valakinek ne tetsszen egyik vagy másik életmód, akkor ez a ti köteletek az akasztásotokhoz. És nagyon kérem, ne jöjjön a nemzeti radikális derékhad az örök keresztény értékekkel, mert mind tudjuk, hogy azokat leszarják ők is. Hiszen az egész eszme ezek tagadása, egy merő barbárság. Nemzeti radikálisnak lenni, lássuk be végre: deviancia.

 

A teljes cikket a HVG.hu-n olvashatja el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    +    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.