Ténytár: Best of Matolcsy György
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.
Ténytár: Best of Matolcsy György

Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat, különösképpen akkor, ha az év legjobb pillanatait kell összegyűjteni. Természetesen ez erősen szubjektív műfaj, így szívesen vesszük, ha olvasóink is segítenek a nemzetgazdasági miniszter legszórakoztatóbb gondolatainak kiválogatásában. 

 

Matolcsy és a példátlan gazdasági sikerek

 

Az idei évet úgy tűnik keretbe foglalják Matolcsy győzelmi kijelentései. Mostanra mindenki számára világossá vált, hogy a nemzetgazdasági miniszter egy párhuzamos valóságban él. Az pedig, hogy visszaesés és megszorítások nélkül sikerült visszaállítani az ország gazdasági egyensúlyát mára, egyenesen a nevetség kategóriája.

 

Példátlan gazdaságtörténeti sikernek tekintem, hogy az elmúlt másfél évben a nemzetközi gyakorlatoktól eltérően, megszorítások és gazdasági visszaesés nélkül állította helyre az Orbán-kormány Magyarország pénzügyi egyensúlyát. Ezt nem látni közgazdasági vakság, nem elismerni több, mint udvariatlanság"- áll Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2012. január 17-i közleményében.

 

Az idei év további kiemelkedő matolcsyzmusait a Ténytár blogon olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.