Rogán, takarodj!
Van egy miniszter, aki körül folyamatosan korrupciós ügyek jönnek elő, akinek a barátai rendszeresen dézsmálják az állami pénzt, akinek egyik legjobb barátja úgy tanácsadó a kormány mellett, hogy nem áll szerződésben.
Rogán, takarodj!

Van egy miniszter, aki körül folyamatosan korrupciós ügyek jönnek elő, akinek a barátai rendszeresen dézsmálják az állami pénzt, akinek egyik legjobb barátja úgy tanácsadó a kormány mellett, hogy nem áll szerződésben. Egy miniszter, akinek többszörösen kamu volt a vagyonnyilatkozata, és többször is hazudott újságíróknak, miközben az általa irányított kerület korábban áron alul adott el ingatlanokat, méghozzá maffiózóknak is. Rogán Antal hogy a fenébe maradhat még miniszter?


Hát úgy, ahogy Orbán Viktor ma megmondta a parlamentben: ha támadják Rogán Antalt, az csak megerősíti őt a pozíciójában!


"Nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját."


Tehát vegyük is sorra, mivel nem foglalkozik Orbán?

 

A Rogán által vezetett V. kerület áron alul értékesítette a kerületi ingatlanokat, sokszor Habony Árpád és Rogán Antal ismerőseinek, de a Portik, vagy Vizoviczki maffiának is jutott. Ezekre az ingatlanokra előbb bérleti szerződést kötöttek, majd a bérleti szerződésre hivatkozva fél, vagy kétharmad áron eladták őket.


Rogán maga többször rosszul töltötte ki a vagyonbevallását, folyamatosan megnőtt benne a Pasa parki luxuslakásának a mérete, luxuséletmódot folytat, Franciaországban drága szállodákban száll meg, egymilliós táskája van, helikopterrel jár lagziba, és sorolhatnánk még. Persze ezzel nem lenne gond, csakhogy az elmúlt 10 évben felvett fizetéséből elvileg még a Pasa parki lakásra se futotta volna.


Rogán felügyeli az állami hirdetéseket, és az ezekre a hirdetésekre kiírt közbeszerzéseken rendre Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba nyer. A vállalkozó idén már több mint 5 milliárd állami pénz elköltésének jogát nyerte meg.

 

A teljes írás a Kettős Mérce blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.