Rogán beismerte: ő kampányminiszter
Nem akármilyen nap volt a csütörtöki. Rogán Antal propagandaminiszter parlamenti bizottsági meghallgatásán szokatlanul őszinte volt. Megtudhattuk tőle, hogy mi a dolga valójában az általa vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodának.
Rogán beismerte: ő kampányminiszter

Számára ugyanis (figyelem!) egy feladat van: győzelemre vezetni Orbán Viktort, hogy 2018 után is Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét. (A lojalitásméter kiakadt, amikor azt is mondta, hogy örül, ha őt ütik, mert addig sem a miniszterelnököt ütik.) 

 

Eddig úgy tűnt, hogy a választásokon pártok indulnak és nem minisztériumok vagy éppen maga az állam. És ezek a pártok maguk, saját bevételeikből – meg jó sok fekete pénzből – dolgoznak azért, hogy a nagyérdemű rájuk húzza az ikszet.

Úgyhogy itt egy tiltott pártfinanszírozásról szóló, feltáró jellegű beismerő vallomással állunk szemben. Mert azt mégsem gondolhatjuk komolyan, hogy a végrehajtó hatalom maga a Fidesz, mint olyan. Az Alaptörvény is kimondja: párt közhatalmat nem gyakorolhat. Marad tehát, hogy immár formálisan is megszűnt a pártok versengése – a politikai korrektség felszámolása nyilván ezt is jelenti.

A teljes írás a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.