Poldi bácsi megmondója: Regelve kergesd el!
Na végre! Megkapta az első konkrét pofont a kormány (mondjuk, nyilván személyesen Orbán Viktor) a választások korlátozására tervezett regisztrációs eljárás miatt.
Poldi bácsi megmondója: Regelve kergesd el!

Az [origo] adta közre, hogy még az igazságügyi tárca munkaanyaga is alkotmányellenesnek és a választójog aránytalan korlátozásának tartja a Fidesz elnökségének tervét, miszerint a választók csak személyesen vagy meghatalmazott útján vetethetnék fel magukat a választási névjegyzékbe.A hivatalosan nem hirdetett, de egyértelmű cél, hogy csak tudatos választók szavazhassanak, olyan mértékben felháborító, hogy innen csak egy lépés lenne a következő, első hallásra (ma még) furcsának tűnő feltétel: a regisztráltnak köteleznie kellene magát, hogy a kormánypártokra szavaz.
 


Semmin ne lepődjünk meg - ez az orbáni politika lényege, szép lassan szokjunk hozzá mindenhez. Ha terrorista bloggerek jópofaságból mindenféle lehetetlen új adónem bevezetését javasolják, ne tekintsük ezt poénkodásnak, hanem próbáljuk az ötleteket megvalósítani vagy még azoknál is meglepőbb formában kivetni az unortodox sarcokat. Ha a facebookos terroristák gúnyos óriásplakátokkal szórják tele a világhálót, ne sértődjünk meg, hanem gondolkodjunk el a valósághű álomkép tartalmán és nehezítsük még tovább a választáson való részvétel lehetőségét.

 

A folytatást elolvashatják a Poldi bácsi megmondója blogon.
 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.