Pohárköszöntő az Orbán-lakodalomra
Amennyiben mégsem úgy alakult, ahogy tervezte, akkor ballagjon át a tanya csűrdöngölős tájegységébe, és köszönje meg édesapjának.
Pohárköszöntő az Orbán-lakodalomra

Kedves Ráhel, esküvője alkalmából sok boldogságot kívánunk. Egyben sajnáljuk, hogy édesapja úgy döntött: mint annyi minden mást, amihez az elmúlt években hozzáért, ezt a napot is tönkreteszi.

 

Ön felnőtt ember, és bár nem tudjuk, mit gondol arról a népszínműről, amivé az a nap silányult, ami az Ön életének legszebb napja lehetett volna, titokban reménykedünk benne, hogy egy 24 éves értelmes nő olyan nagyon nem érezheti jól magát a fehérjaguáros-méltóságosuras-közmunkásokkalkátyúztatós-karhatalmifellépéses-jegybankelnökös giccs középpontjában.

 

Ha ugyanis azt képzeli, hogy mindaz, ami az elmúlt hetekben ekörül az esküvő körül történt, rendben van, ha úgy véli, magától értetődő az útfelújítás közpénzből minden, a nagy naphoz kapcsolódó helyszínen; ha azt hiszi, hogy jól áll az Orbán- és a Közgép-családnak a királyi manír; és ha elfogadhatónak tartja, hogy más, Önnel nagyjából egykorú magyar fiatalokat bevisz a rendőr, amiért nem tetszik nekik az úri muri – nos, akkor Ön kurvára el van tévedve.

 

Az írás folytatása a hvg.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.