Összetartó Magyarország
 
Az Összetartó Magyarország című kiadvány a Magyar Szocialista Párt előtt álló kihívásokra és feladatokra kíván XXI. századi választ adni.
Összetartó Magyarország

Az Összetartó Magyarország kiadvány kiemeli, hogy fontos időszakon van túl a Magyar Szocialista Párt, de talán még fontosabb időszak előtt áll. Több mint egy év telt el a választások óta, az MSZP pedig ellenzék vezető erejeként stabilizálta helyüét. A társadalom többségét azonban még nem sikerült meggyőznie a pártnak a Fidesz leváltásának és egy igazságosabb társadalom építésének szükségességéről. Ez a következő feladat, amelyre a választásokig közös munkával alkalmassá kell válnia a Magyar Szocialista Pártnak. 

Az Összetartó Magyarország stratégia megalkotói kettős célt tűzték maguk elé: először is annak a helyzetnek az áttekintését, amelyben az ország van, és amelyben az MSZP-nek meg kell találnia a helyét. Másrészt pedig legfontosabb teendőket felsorolását a baloldal sokszor emlegetett megújulása érdekében. 

A kiadvány az általános politikai helyzet értékelése mellett az MSZP támogatottságának változásait, a párt által követendő célokat és az ehhez szükséges új intézkedéseket, szervezeti formákat tartalmazza.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.