Orbán Mexikója, avagy van-e élet az 1:8 után?
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar foci.
Orbán Mexikója, avagy van-e élet az 1:8 után?

Az elmúlt 2 évben megpróbálták felépíteni annak az ideáját, hogy szükség van Magyarországon iszonyatosan sok stadionra, és a profi foci támogatására. A "szerethető válogatott" a mai 8:1-es vereség után fogalommá fog válni. A kommentátorok, a megmondó emberek megpróbálták nekünk szokás szerint elmagyarázni, hogy van esély, és csak egy karnyújtásnyira van. Mint 1986 óta mindig. És ez most politikai szándékkal is párosult: el kellet magyarázni miért költünk ilyen kurva sok pénzt a nézőkkel nem rendelkező profi labdarúgásra. Ez az illúzió omlott ma össze.Magyarországon gyakorlatilag semmi szükség nincsen a debrecenin kívül új stadionokra, nincs szükség arra, hogy a társasági adókedvezményből származó pénzek a felcsúti Puskás Akadémia számláján landoljanak, feltehetően egyéb szolgáltatásokért cserébe. Egyáltalán mi a bús bánatnak kell stadion Felcsútra?
Lehetne sorolni, hogy azt a több mint száz milliárdot mire lehet elkölteni a szegénység felszámolásától a munkahelyteremtésen át a lerohadó kórházakig.

 

A teljes írás a Kettős Mérce blogon olvasható el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.