Orbán: hazudtam reggel, éjjel és este
Orbán Viktor és a leghűségesebb lakájmédia hazudott. A linkelt cikkben és Fénylő Csillagunk faszbúkján is az ország összes kedves választópolgára megcsodálhatja, ahogy miniszterelnöke egy elítélt kupec könnyedségével az arcába hazudik. Csodálatos látvány, fantasztikusan élethűek a gesztusok, az alakítás egy baltával faragott berényimiki szobrot és egy kóla-kávé Rózsa presszó kupont simán megérne.
Orbán: hazudtam reggel, éjjel és este

Azért a teljesítményt ne becsüljük alá. A mutatványt végigülő képviselő szerint a Csodálatos Tehetség maga elé kapott egy levelet, és felolvasta róla azt a tíz pontot amit megírt a Magyar Nemzet, és ami nem szerepelt a papíron. Az ami egyébként pontosan szerepelt a levélben annyira nem volt fontos, hogy a jelenlévőknek tanulmányozásra szétosszák, és a pontos tartalmát is az Indexnek kellett közzétenni. Ha azt hitted kedves honpolgár, hogy a baltás gyilkosnál hányingerkeltőbb üggyel nem találkozhatsz, akkor tévedtél. Nem kellett egy hét sem hozzá, hogy Viktor rácáfoljon erre, és a saját inkompetens viselkedését kompenzálandó pánikot keltsen benned, és a nyugdíjas apádban és anyádban is.   

 

De legyünk őszinték: meglepett ezzel valakit? Amindent az IMF-re kenünk szándék kiszivárgott már régen, ennek tükrében habonyárpi nekifutásból rúgta herén magát, a Vezért és a Pártot mikor elhitte, hogy ez a kacsa azért is hápogni fog. A kormány kamunikációs tagozata a végét járja, már azt kell hangoztatni, hogy merjenek hülyék lenni, de ez különösebb bátorság és rákészülés nélkül alapjáraton is megy. 

 

A teljes írás a Varánusz blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.