Baloldali.hu - A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának

Orbán aktiválta likvidátorát

MSZP  ─   Vélemény  ─   2017. január 12. 14:57   ─   2022. október 20. 08:20

Orbán aktiválta likvidátorát
Rezsiököl vasököl, oda csap, ahova köll. "A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége."Rezsi Szilárd Gestapo-tisztetÁVÓ-hadnagyot, Kreml szóvivőt fideszes alelnököt hallották.

Ülsz. Ledöbbensz.

Valami ott gyomortájon összerándul. Félni nem félsz, azt természetesen nem kell, nem vagy te bérrettegő, aki már 2010 előtt megmondta, mi jön. Már 2010 előtt megmondtad, mi jön.

Mégis ledöbbensz. Újra és újra ledöbbensz. Az összerándulások kicsit sűrűbbek és görcsösebbek, de persze ezt is el lehet viccelni.

Hogy ezek mekkora ótvar nagy komcsik – tulajdonképpen ez a visszatérő gondolat jut az ember eszébe elsőként. Ami terminológiai szempontból nem helyes, mondá nekünk TGM már többször. Biztosan igaza van, nem szabad komcsizni, hiszen ezeknek nem világnézetük van, csak baseballütőjük és pillangókésük. Mivel ellenség és permanens mozgósítás nélkül a rendszer nem működik, nem annyira jó fejlemény számukra, hogy a menekültek eltűntek. Nem baj, jön a következő mumus. Köröz a kéz a terepasztal fölött, ki tudja hol áll meg, végül az egyik bábura rámutat. A civilszervezetek elleni háború azért is remek ötlet, mert nem kell sokat tervezgetni, elég a Moszkvából átküldött módszertant lefordítani oroszról magyarra.

Az írás a hvg.hu-n folytatódik.