"Nincs értelme tovább részt venni a Ház munkájában"
"Amit ma a Fidesz-frakció tesz Orbán Viktor vezetésével, az életveszélyes, nem a magyar nemzeti érdeket képviseli, nem más, mint hazaárulás" - jelentette ki Mesterházy Attila.

"Amit ma a Fidesz-frakció tesz Orbán Viktor vezetésével, az életveszélyes, nem a magyar nemzeti érdeket képviseli, nem más, mint hazaárulás" - jelentette ki Mesterházy Attila sajtótájékoztatóján, de nem fejezte be a mostani Kormány - éles szavakat használó - bírálatát.

 

"Orbán Viktor kormányfő semmibe veszi az Európai Unió figyelmeztetését, korlátozza az ellenzék felszólalásának jogát, elhallgattatja a Klubrádiót, és a csőd felé tereli az országot. Mint mondta, a csőd azt jelenti, hogy az állam nem tudja fizetni a béreket, a nyugdíjakat. Ehhez a szocialista párt nem asszisztál" - folytatta Mesterházy.

 

"a Fidesz frakció képviselői legyenek kellően bátrak és hazafiak és váltsák le azt az Orbán Viktort, aki elvesztette realitásérzékét és nem látja, mi történik körülötte Magyarországon és a világban." - szólította fel az MSZP elnöke a kormánypárt képviselőit.

 

A sajtótájékoztató teljes anyagát az mszp.hu-n olvashatja el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.