Népszava vélemény: Pénzért hülyék?
Igazán nincs kedvem gúnyolódni Bencsik Andráson, azon, hogy a hajdan volt, pártállami népszabadságos kollega visszatalált az eredeti útra és újra szovjetbarát „civillé” változott.
Népszava vélemény: Pénzért hülyék?

Nincs, mert bár az Amerikát támadó, Oroszországot védő Békemenet szervezésében kitörő őrültség szinte kiált a gúnyos szavakért, bennem mégis inkább az a kérdés fogalmazódik meg, hogy ezek az Orbán-védő, szolgáló emberek valóban megzakkantak, vagy pusztán szerepet játszanak a pénzért, a jólétért?

 

Hogy miért vállal országgyűlési képviselőtől kezdve, magát civilnek hazudó társaságig egy sor ember olyan nemtelen szerepet, amelyben hergelnek, utálkoznak, és persze butaságokat kiáltoznak, ráadásul büszkén? Miért hiszi Bencsik András, Gulyás Gergely, vagy éppen Csizmadia László, hogy nem egyértelmű: kitartottként, kurvaként viselkednek, s ezt bizony minden értelmes ember látja, érzi is rajtuk.

 

Miért gondolják, hogy nem látható: egy központból mozgatják őket, amikor Oroszországot emberjogi élharcosként tüntetik fel az Egyesült Államokkal szemben, vagy amikor levélben támadják a leendő amerikai nagykövetet, vagy amikor nyílt levelet fogalmaznak meg, Gyurcsánnyal szemben, fizetett hirdetésként, Mesterházy Attilának címezve. (A Népszava ennek a hirdetésnek a közlését sem vállalta.)

 

Az írás a népszava.hu-n folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.