Népszabadság vélemény: Orbán néz
Csütörtökön Orbán Viktor „helyszíni szemlét tartott” a magyar–ukrán határ térségében – idézi az MTI Havasi Bertalant, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét. Vele tartott Pintér Sándor belügyminiszter és Hajdu János TEK-főigazgató is.
Népszabadság vélemény: Orbán néz

Ellenőrizték a magyar hatóságok „felkészültségét”, találkoztak a helyi biztonsági erők vezetőivel. Miben állhatott ez az ellenőrzés? Izomzat, fogazat, állóképesség, fekvőtámasz? Egy kis ultrázás? Másnap ugyan mondott róla valamit a rádióban, de ettől nem lettünk okosabbak.

 

Az MTI által közölt, sokatmondó fotó szerint Orbán Viktor egy helikopter mellett néz a nagy büdös semmibe (a mindenkori észak-koreai diktátorhoz hasonlóan), gondolom, az ukrán határ felé, talán egyenesen rá, esetleg fülel, szagolgat is, ahogy az a közkatonák éberségét mindenkoron lepipáló Vezérlő Tábornokoktól elvárható. Tekintetébe a haza üdve feletti aggodalom és némi Trianon is vegyül: hiába, no, ha úgy lenne, most vagy kétszáz kilométerrel közelebb húzódna a front.

 

Meg nem erősített hírek szerint a TEK ultraéles kukkerjával így is ellátott Kijevig. Ilyen az igazi rezsiharc – mormoghatta eztán a bajsza alatt. Majd fura adrenalinlöket következett. Hisz évtizedek óta Magyarországon is folyamatosan lőporszagot érez. Megállás nélkül harcol, rohamoz, csatázik, és persze fényes győzelmek sorát aratja az ellene – a magyar nép ellen – fenekedő erők felett.

 

A teljes írást a nol.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    +    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.