Népszabadság vélemény: Farkas!
Kém vagy nem kém, és ha igen, akkor kinek dolgozik, most mindegy. Majd évek múlva kiderül, vagy akkor sem, és soha nem fogjuk megtudni az igazságot Kovács Béláról.
Népszabadság vélemény: Farkas!

A Fidesz módszereiről viszont már mindent tudunk. Az aktuális politikai ellenféllel szemben az ideális pillanatban habozás nélkül veti be az állam összes, elvben pártsemleges eszközét, rendőrséget, ügyészséget, titkosszolgálatot. Olyasmit szivárogtatnak ki jól időzítve, ami, ha igaz, azonnal cselekvésre kellett volna késztesse a hatóságokat, amikor a tudomásukra jutott, ha pedig nem igaz, akkor viszont bűncselekmény bedobni a köztudatba.

 

Gond nélkül váltanak célpontot: mikor kit tartanak veszélyesnek magukra nézve. Ott állnak a dossziék glédában, csak szólnak fentről, hogy most X.-ről kéne egy kapucnis fotó, most Y.-ról egy ingatlanügy, nem is, inkább Z.-ről valami kompromittáló. „Mi? Hogy nem az amerikaiaknak, hanem az oroszoknak? Kár. Na mindegy, jó lesz ez is...”

 

Az, hogy a Jobbik finanszírozásának külföldi szálai érdeklik a szolgálatokat, régóta nem titok, mert a titkoktól, ugye, nem visszhangzik a 6-os villamos.

 

A teljes írás a nol.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    *    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.