Népszabadság vélemény: Erőszakértő
Erőszakmentességre kérte Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a szombati tüntetőket. A cinikus közlés nem okozhatott meglepetést, legföljebb az, hogy azzal nem Sz. Ferenc jelentkezett.
Népszabadság vélemény: Erőszakértő

Ő volt az, aki a Fidesz székházánál rendezett márciusi demonstráció alkalmával az objektumot védte az ingatlant elfoglaló aktivistáktól, s akciója keretében néhány diákot megráncigált. Egyebekben pedig tíz évet ült börtönben, ami ebben az új rendben azt jelzi: alighanem rajongója Gandhi erőszakmentességet hirdető tanainak. Miként a teljes kormánypárt, amely az utóbbi időben minden olyasmit erőszakként és maffiamunkaként tálal, ami nem a tagjaihoz kötődik.

 

Talán nem kell sokat várni, és a fideszes választási csalást bizonyítottnak találó bíró figyelmét is felhívják arra, hogy ideje a béke pártjára állnia. Az elhangzottakból ugyanis az következik, hogy azok, akik közügyekben véleményt mondanak, s értékelésük nem esik egybe a késő orbánizmus ideológusainak aktuális álláspontjával, erőszakra készülnek, épp ezért Kocsisnak prevenciót kell alkalmaznia. Így esik meg, hogy azoktól a békés tüntetőktől kér erőszakmentességet a politikus, akik az iskolarendőrség eltörlését követelik.

 

A teljes írás a nol.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.