Nemzetrondítók
Már az sem volt rendben, hogy a Jobbik az előző ciklusban parlamenti alelnököt adhatott. Bár Kövér László viselt dolgai halványították ennek szégyenét, máig megmagyarázhatatlan, hogy a demokratikus frakciók miért tűrték el. Ha nincs eszköz arra, hogy ezt megakadályozzák, akkor találjanak ki egyet.
Nemzetrondítók

A legócskább önérdekekért bármikor bármilyen törvényesített törvénytelenséget kieszelő Fidesz akár személyre szabott törvényeket is hozott, esze ágában sem volt a nácikat törvényes ügyeskedéssel a helyükön tartani.Vagyis sehol. És ezzel nem mentik a gyáva szocialisták és szabad demokraták "elmúlt nyolc évét", amelyben a hatályos magyar törvényekre és egyezményekre hivatkozva még be lehetett volna tiltani a Jobbikot.

 

Most már ott tartunk, hogy egy helyi érdekű szkinhedvezér annyira megjavult, hogy magas állami tisztségviselő lehet. Ne tessünk viccelni! Balczó képviselőnek, a volt alelnöknek legalább a vezetékneve hungarikum. És erre jön a hír, hogy a kulturális és oktatási bizottságot a Jobbik kapja meg. Merthogy a rendészetit szeretné, de azt nem akarják nekik adni - teljes joggal: maga a párt nemzetbiztonsági veszedelem, hiszen tagadja a demokráciát és az Uniót.

 

Az írás a népszava.hu-n folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.