Mit képzelnek?
 
Kósa Lajosról kiderült, hogy "Mr. 10 százalékból Mr. 20 százalék lett" olvasható a WikiLeaks-iratban. Andrassew Iván ennek kapcsán írt gúnyos hangvételű publicisztikát a Népszavában.
Mit képzelnek?

 

„Mi képzelnek ezek? Mindenféle szóbeszédre alapozva gusztustalan pletykákat küldenek táviratban hazánkról és olyan köztiszteletben álló vezetőkről, mint például Kósa Lajos, debreceni polgármester, aki annyira fontos nekünk, hogy majdnem miniszterelnök-jelölt lett, és - persze csak Orbán elkullogása esetén - talán még mindig a lehetséges utód” – írja az újságíró.

 

„Ennek ellenére azok, akik Kósával kapcsolatban vannak, "a felszín alatt" morgolódnak elégedetlenségükben: "Egy szűk körről van szó, ők kontrollálnak mindent, (Kósa) a főnök" "Mr. 10 százalékból Mr. 20 százalék lett" olvasható a WikiLeaks-iratban.”


„Vajon mit jelenthet ez az utolsó, zavaros mondat? Elképzelni se tudom! Csak nem azt látta meg előre a spion, hogy Kósa Lajosnak akkora hatalma van, hogy egyetlen mondatára, tíz, de akár húsz százalékkal is gyöngülhet a forint? Mert, ha erre gondolt, akkor már 2009-ben látnok volt! Az is lehet, hogy az amerikaiak ufókat küldenek ide kémkedni. Helyénvaló lenne, ha a magyar kormány ufófigyelővel vizsgáltatná meg, hogy kiket engedünk az országba” – jegyzi meg a Népszava publicistája.

 

A teljes publicisztikát a nepszava.hu oldalon olvashatja.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.