Minden Fideszes Lakjon jól 3.0
 
Továbbra sincs pénz az országban semmi hasznosra, csak az elvtársak szponzorálására. De arra továbbra is van bőséggel – írja a balpart.hu szerzője.

 

„Tripla bóvlis világbajnok országunkban olyan 1.500milliárdos megszorítást hajt végre 2012-ben világszám kormányunk, hogy „Bokros Lajos hátizsákja kutya füle volt ahhoz képest”. De ismerős, ki is mondta ezt? Ja igen, ezt pár éve Koki Sallerovics Tockosov mondta az ő népének. Akkor még ezrek lesték csorgó nyállal minden hazugságát. Ma már inkább a hátsó kijáratokat és a titkos alagutakat kedveli a hős Spirituális Vezető. Mert amióta átvették az ország vezetését az igazmagyar országmentő keresztény nemzeti polgári erők, azóta nem a gazdaság motorja pörög, hanem csak Puli bácsi. Ő, mint a kormányzás motorja maximális fordulaton berreg. A gazdaság motorjában viszont alig van üzemanyag, kevés benne az olaj is, alig keni valami a gépezetet. A négyből már csak egy henger jár. A tripla bóvli hűen tükrözi az elmúlt közel két év kormányzati tehetségét. Úgy vágta haza a Fidesz a gazdaságunkat, hogy semmilyen gazdasági mutatónk nem lett jobb. Csak rosszabb. Nem kicsit, nagyon. Emellett viszont még gatyára is vetkőztették a magyar embereket, és ruháikat az oligarchákra adták. Továbbra sincs pénz az országban semmi hasznosra, csak az elvtársak szponzorálására. De arra továbbra is van bőséggel.

 

A Fideszhez hű, de a hazához hűtlen kiszolgálóknak egyre jobban megy a sora, szolgálati luxusautót sofőrrel már Kerényi elvtárs is igénybe vehet több tucat állami vezetővel és szóvivővel együtt. Jár nekik, megszolgáltak érte. Lassan muszáj lesz kocsival járni minden fidesznyiknek, mert nem fognak merni egy buszon utazni azokkal az emberekkel, akiktől elvették a demokratikus jogállamot. Sőt, lassan már testőrre is szükségük lesz a sofőr mellé, mert ha meglátják őket a zemberek a zutcán, akkor barátságosan hátba fogják őket veregetni. Szívlapáttal. Sopronban már vidám kecskefejjel várják a Fidesz iroda munkatársait. 

 

Mind emellett hazudnak mindenről és mindenkinek, még a mozgássérültekkel szemben sem ismernek könyörületet. Az állam által bőkezűen támogatott Suzuki, amit a mozgássérültek vehetnek igénybe, semmiben sem különbözik a sima, bárhol kapható társainál. Az autó mindenki számára használható, csak a mozgássérülteknek nem. Nem automataváltós, a csomagtartójába be se fér egy kerekesszék. Mint gyakorló autóvezetők, mi forradalmárok, tisztában vagyunk avval (a kormánnyal ellentétben), hogy minden végtagunkra szükség van a vezetéshez kézi váltónál. De nem ez számít, hanem csak az, hogy a mozgáskorlátozott vevő a Széchenyi Bankkal köteles hitelre szerződni, és akkor ráadásul még el is bukja az 1,8milliós támogatás kétharmadát, 1,2milliót. Azt a bank lenyúlja. Persze nincsenek véletlenek az Univerzumban, így hamar rájöhetünk, hogy a Széchenyi Bank tulajdonosa az a Töröcskei István, aki Simicska és Nyerges elvtárs jó barátja, nem mellesleg az Államadósság Kezelő Központ nemrég kinevezett vezérigazgatója. Zsíros beosztásai vannak még a MOL-ban és a Mavírban. Csak mert vége az oligarchák korszakának.”

 

A teljes cikket a balpart.hu-n olvashatja.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    +    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.