Magyar Csapott
Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.
Magyar Csapott

Önök ugyanis nem várnak engem a Magyar Csapatba, mint ahogyan azokat az ismerőseimet, valamint számomra ismeretlen  magyar embereket sem, akik nem írták alá a rezsicsökkentési íveiket. Bennünket nem tekintenek csapattagoknak, amit még elviselnénk valahogy, bár tisztességesebb és helyénvalóbb lenne, ha Magyar Csapat helyett a Fidesz Csapatba toboroznának harcosokat.

 

Mert bármennyire is furcsának találják Önök, azok is magyar emberek, akik nem dőlnek be a szemfényvesztésnek, nem ülnek fel a hazug humbugoknak, és még a memóriájuk is működik.

 

Kíváncsi lennék például arra, hogy mi az Ön valódi véleménye az egykulcsos személyi jövedelemadóról. Ön ugyanis 2010 februárjában, néhány héttel a választások előtt, a TV2 Tények című műsorában arról beszélt, hogy több adókulcs kell, mert az egykulcsos személyi jövedelemadó káros a gazdaságnak. (Riporter: Azurák Csaba).

 

Nem húsz évvel ezelőtt mondta ön mindezt, nem is tíz évvel ezelőtt, hanem ezeknél az időhorizontoknál jóval beláthatóbb közelségben, 2010 februárjában. Akkor, amikor már látni lehetett, hogy Önök győznek, sőt, sejthető volt, hogy kétharmadot szereznek, és voltak olyanok is, akik tudták, hogy Önök nem élni fognak a kétharmados parlamenti többségükkel, hanem visszaélni.

 

Nem békét hoznak Magyarországnak, hanem háborúba hívják híveiket.

 

Az írás a nolblogon folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.