Baloldali.hu - A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának

Listaország királya Orbán, hercege Kubatov

MSZP  ─   Vélemény  ─   2012. december 17. 08:15   ─   2012. december 17. 08:19

Listaország királya Orbán, hercege Kubatov
Lassan úgy kéne nekünk egy listaügyi államtitkár, mint Viktornak egy HaHa aktivista mentes rémálom. Ideje lenne megvizsgálni, a Magyar Nemzet főszerkesztő Liszkay Gábornak vagy a Nemzeti Listakészítő Céh alapító Kubatov Gábornak van -e hozzá több affinitása, és melyikükben buzog jobban a szervilitás faktor.Csak jobb lenne, ha mindenki minden szempontból megvizsgálva kilistázva szerepelne a Nemzeti Adatbázisban, nehogy véletlenül olyan Fidelitas tag is bekeveredjen a tandíjról tárgyaló különítménybe, aki egyszer is megtapsolta Raúzsi néni helyett Pokorni Zoltánt.

 

A ciklusfelező után néhány hónappal elmondhatjuk, mindenből új van. Na jó, majdnem mindenből, mert a felsőoktatás még ellenáll, és Orbánnak sem találtak a hétvégén féknyommentes új fecske alsót a komódfiókban, de azért, na. Van új alaptörvényünk, Új Széchenyi Tervünk, új maszkok vigyorognak a betonszarkofágokból ahová beöntötték őket ellenzéki atomtámadás esetére, új köztársasági elnökünk - igen, az új helyett még újabb- új költségvetésünk. Ja nem, várjatok, abból meg a legeslegeslegújabb is elavult, Kusza Szem most benyújtott módosítóit megszavazva az már a még sokkal inkább legeslegeslegújabb költségvetés lesz. 

 

De ezek mind eltörpülnek a legnagyobb újdonság, Tomanovics Gergely Új Őszintesége mellett. Gery Greyhound elhagyta a süllyedő hajót és feltámadó lelkiismeretétől vezérelve megosztotta velünk a Kubatov listázás kézikönyveként is felfogható videóját, amit ha teljes egészében látni akartok akkor kattintsatok ide.

 

Az írás folytatásáért pedig kattintsanak a Varánusz blogra.