Lemond-e Orbán az ügynökvád miatt?
A média- és építőipari mágnás egy olyan beszélgetésben gyanúsította meg a miniszterelnököt ügynökmúlttal, amelyben épp azon hezitál, hogy adjon-e interjút a kettejük viszonyáról és mostani háborúságáról, benne saját szerepéről.
Lemond-e Orbán az ügynökvád miatt?

A média- és építőipari mágnás egy olyan beszélgetésben gyanúsította meg a miniszterelnököt ügynökmúlttal, amelyben épp azon hezitál, hogy adjon-e interjút a kettejük viszonyáról és mostani háborúságáról, benne saját szerepéről.

 

Hiába, a szép szakítás oximoron, a hosszú házasság utáni válás mindig nagy zajjal jár.

 

És ez egy három és fél évtizedes kapcsolat volt. Láthatólag magának Simicskának is igazolnia kell önmaga előtt a fordulatot, az ügynökvád nem látszik egy nagystratégia részének.

 

Noha még Orbán szerint is ő volt a legokosabb közöttük, amit felvet, az alkalmasint nem igaz, és ő is azt mondja, nem tudja, mit gondoljon.

 

Mert tegyük föl, hogy Orbán ügynök volt. Az tény, hogy erről nincs anyag a levéltárakban, és az is, hogy másodszor kormányra kerülve megváltozott a Putyinhoz való viszonya. Akkor mindebből nem az következik, hogy nem volt állambiztonsági személy, hanem hogy tényleg ügynök volt, és Moszkvában van aktájuk róla, amivel zsarolják.

 

Ez az összeesküvés-elméletek világa. A dilettánsok logikája: ha valami lehetséges, akkor szükségszerű; ha valami nem kizárt, akkor valószínű, sőt, biztosan igaz.

 

A tljes írás az Egyenlítő blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.