Krajczár Gyula: Varga Misi
A Matolcsy-kabaré kulisszái mögött Orbán csendben ismét Varga Mihály kezébe csúsztatta a kasszakulcsot az utolsó másfél évre, ahogy ezt megtette már egyszer 2001 elején. A jelek szerint ennek senki nem tulajdonít különösebb jelentőséget, vagy aki mégis, az örül. Vargáról ugyanis a derék ember képe él a magyarságban, de a magyar sajtóban mindenképpen.
Krajczár Gyula: Varga Misi

Szerény, de felkészült ember benyomását kelti, akin mindenkinél jobban áll az öltöny, aki kellő komolysággal áll az ügyekhez, mindent mérlegel, s nem hazudik a szemedbe, pedig ez ma már általános szokás. Minden gazdasággal és Fidesszel foglalkozó újságíró, még azok is, akiknek egyébként rendben vannak a leleteik, per Varga Misiként emlegeti.

 

Mindig nehéz feladatokat bíznak rá, melyeket ő izzadságcseppek és kommunikációs trükkök nélkül, simán old meg, vagy ha mégsem teljesen, akkor magyarázat nélkül is tudjuk, hogy a gyalázatos körülmények nem engedték ezt meg. Vargára csak azért nem bízhatnánk rá a biciklinket a kocsma előtt, mert nem jár arra, s biztos beengednénk őt legalább az előszobába, ha vadidegenként becsengetne. Tízből kilenc lányos anya ilyen vőről álmodozik.

 

A teljes írás a nol.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.