Kocsis Máté börtönbe juttatja magát (?)
"Az LMP nagy érdeklődéssel figyeli, hogy Kocsis Máté börtönbe juttatja saját magát. Nem végződhet ugyanis másképp legújabb kezdeményezése, amelynek értelmében a jog szigorával csapna le azokra, akik a kiszolgáltatottakat megalázzák, emberi méltóságukban megsértik." - olvasható az ellenzéki párt honlapján.
Kocsis Máté börtönbe juttatja magát (?)

"A kormánypárti polgármester és honatya büntetőjogi kategóriává tenné a szegények megalázását, és ezt szabadságvesztéssel büntetné. Az LMP szerint nem kizárt, hogy Kocsis Máténak lelki ismeretfurdalása támadt, ezért akarja saját magát akarja rács mögé juttatni. Hiszen ő volt az, aki saját kerületéből rendészeti eszközökkel űzi ki a szélsőséges kiszolgáltatottságban, szegénységben élő hajléktalanokat, kukázásra kényszerülő embertársait.

 

Nem csodáljuk, ha a Fidesznek minden probléma kezelése kapcsán a rendészeti megközelítés jut eszébe. Régen letettek arról, hogy a problémák okát kezeljék, a szegénység, hajléktalanság kialakulása ellen tegyenek, valamint a szegénységben élők helyzetét jobbá tegyék. " - írja a lehetmas.hu szerzője, az akutális felháborodást saját, alternatív javaslatukkal összekötve:

 

"Az LMP szerint a Fidesznek és Kocsis Máténak inkább azzal kéne foglalkoznia, hogy megakadályozzák az ilyen kiszolgáltatott élethelyzetek kialakulását. Újra azt üzenjük a Fidesznek, hogy hagyja abba a szociális ágazatból történő forráskivonását, és kezdjen el végre egy igazságosabb lakástámogatási rendszert kialakítani. Kezdjen el végre foglalkozni a valódi lakáspolitika kialakításával, építsen ki végre egy erős bérlakás-rendszert."

 

A teljes írást az LMP honlapján olvashatja el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.