Kettős Mérce: Instant összefogást!
Dogmatikus szendergéseinkből amiket a nyári nap heve okoz, kirángat mindig az ellenzéki netes sajtó mantrája, a blogvilág muzsikája. A mostani téma a szokásos:
Kettős Mérce: Instant összefogást!

 

Erre így felel Varánusz igazmondó baritonja:

 „A mostani politikátoknak és a semmire önbizalmatoknak annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak?”

 Munkakerülés, lumpenkedés, ez a Te neved, ellenzék!

Ez az a szokásos sületlenség amit most már Varánusz is, korábban Tóta W írogatott, meg pár nagy szakértő, hogy az ellenzék impotens kasztráltak kórusa, főleg az LMP.  

Főleg az LMP, mert aki zöld az zöldfülű, a vadkelet meg nem a gringóknak való, s ahogy Majka papa mondja képzelt gyermekkoráról: „nálunk az ilyenek nem élték meg  a huszas éveiket.” Meg hát egyébként is „nem akarnak összefogni. ”Összefogás nélkül pedig nem lehet leváltani a Fideszt, mert Orbán szeméből lézert lő, fenekéből meg propagandát, és nálunk még még milliók hisznek a felcsúti eszmében. Állítólag, és a Századvég alapítvány szerint, és az ellenzéki sajtó persze bekajálja ezt. Hát igen, ilyenkor igazat kell adni TGM-nek: a magyar sajtó az elsüllyedt U-47es tengeralattjárók alatt úszik békés hullámsírjában.  Főleg az ellenzéki sajtó. Nem úgy mint a Das Bootban, innen nincs felmerülés, kamerad. 

 

A teljes írást a Kettős Mérce blogon olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.