Indul a "nemkampány"
Itt az új év, kezdődik a "nemkampány". Dehogyis a kampány, ugyan már! Az csúnya dolog. A Fidesz éppúgy viszolyog tőle, mint a hatalomtól. Sokkal nagyobb dolgokkal van elfoglalva.
Indul a

Pláne most, hogy Kövér László az Echo TV-ben megmagyarázta: immár nemcsak a brüsszeli eurokraták, a bankok, a multik, az ellenzék, sőt újabban a rezsicsökkentést elszabotáló közös képviselők akarják eltiporni a nemzeti szabadságharcot, hanem a végső igazságtétel és elszámoltatás útjában álló alkotmánybírák is és az "igazságszolgáltatás azon szereplői, akik a jogtól és igazságtól is függetlennek érzik magukat". Vagyis a kormánytól, de az ugyanaz, hiszen ő a jog és igazság forrása. Annyi az ellenség, annyi a Gyurcsányhoz hasonló "gennyedző seb" a demokrácia (megjegyzem, egyre sovánkább) testén, hogy a kormánypártoknak kisebb dolguk is nagyobb a kampánynál. Kampány, micsoda visszataszító ötlet? Fúj! Ezt a leghitelesebb forrásból tudom, ők maguk mondják, hogy nem kampányolnak. Amit lázasan folytatnak, az a "nemkampány".

 

Ezt legvilágosabban Pócs János, Szolnok-megyei Fideszes képviselő fogalmazta meg: "Részemről ez nem kampány." Mármint az, hogy a képviselő úr a karácsonyi misét találta a legalkalmasabbnak arra, hogy szóró ajándékkal lepje meg a templomból kijövő választóit. Állítása szerint a lelkészek engedelmével. Így, hogy ez a "nemkampány" része, mindjárt más. Mert ha ne adj isten, valaki kampánynak nézné, hát ritka ízléstelen volna. Ahogyan maga a nemkampány-ajándék is: a kulcstartón fityegő, foszforeszkáló Szűz Mária. A biztonság kedvéért rajta a képviselő úr névjegye, különben honnan tudnák a jámbor hívek, kire kell majd szavazniuk.

 

De tényleg, van, akinek semmi sem jó. Még Pócs János saját blogján is, ahonnan a "nemkampány" fogalmát merítettük, akadt olyan kommentelő (biztosan a bűnös Budapestről, Brüsszelből, netán Tel-Avivból), aki nem átallotta feltételezni a szűzanyás kulcstartóról: "Biztosan a trafikjából hozta". Ugyanis hogy-hogy nem, a képviselő úr családjának is leesett egy trafik a pályázaton.

 

A teljes írást a népszava.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    +    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.