Így veri agyon magát a Fidesz
Fidesz-rajongónak lenni nehéz mesterség. 2001-2002 után másodszor élik át azt a kellemetlenséget, hogy az eddigi uralkodása során, négy éven át mindenen átgázoló Orbán-Kövér-Áder csatársor gyalázatos végjátékban mér vereséget saját magára.
Így veri agyon magát a Fidesz

Az Orbán-Putyin paktumról még gondolhatta egy fanatikus szélsőpolgár rezsiharcos, hogy nem valami szép dolog gyáván a hátsó ajtón kilopózni és eladni fél évszázadra az országot, de talán megúszhatónak vélhette ezt a botrányt a Fidesz-rezsim számára. A közvéleménykutatás persze jelzi, hogy a drukkerek táborában is eltörött valami – de spongyát rá.

 

Akinek van egy kis józan esze, az Mészáros Lőrinc múlt heti nyilatkozatának napvilágra kerülését akkor is döbbenten fogadta, ha amúgy Orbánnak állított házioltár előtt csúszkálva kezdi a napot. A Fidesz-stáb valóságérzékének végzetes hiánya az egyetlen magyarázat arra, hogyan engedhették éppen Lőrinc barátot „egy átléphetetlennek tartott határ átlépésén” sopánkodni.

 

A napokkal ezelőtt elkezdődött forintgyengülés pedig, amely hétfőn is elképesztő hullámvasutazással folytatódott, csakis a legcsököttebb krisztinavárosi fideszhit-térítők szemében tűnhet az Orbán-Matolcsy unortodoxiától független külső csapásnak. A forinttal – különösen a még mindig „megmentésre” váró devizahitelesekkel, és áttételesen az egész ország népével – most megtörténő bajok magukba foglalják mindazt a gőgös, országrontó butaságot, ahogyan a „nem-megszorítós” válságkezeléssel megnyomorították a legkiszolgáltatottabbakat.

 

Az írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.