Hvg.hu vélemény: Égesd el a SAS-behívót!
Akinek nem fűlik a foga az újfajta leventemozgalomhoz, az dobja a papírt a konzultációs kérdőív mellé. A szemétbe. Vagy használja gyújtósnak.
Hvg.hu vélemény: Égesd el a SAS-behívót!

A hatalom újból egy nagyot rizikózik. Nem volt elég a konzultációs  pofára esés, ismét csőre töltenek. Sőt, mint a vesztő szériájába belezavarodott hazárdjátékos, emelik a tétet. Most már nemcsak álkérdésekkel zaklatják teljesen feleslegesen a Zembereket. Egy következő levelük gyakorlatilag a teljes aktív felnőtt lakosságot fenyegeti bírsággal vagy elzárással, ha nem válaszol a kérdéseikre, nem vágja magát haptákba, nem lép egyszerre.

 

Az általános polgári védelmi szolgálat, továbbá az azt előkészítő adatszolgáltatás ilyen formában öncélú szekírozás, pénzkidobás. Mint arra Vastagbőr rámutatott: a kért személyes adatokkal a közhatalom már amúgy is rendelkezik, azokból egy törvénymódosítással simán lehet új adatbázist létrehozni, ergo teljesen feleslegesen zaklatják és fenyegetik emberek millióit. Amellett totális képtelenség, hogy az állam a teljes aktív népességet potenciális polgári védelmisként kezeli. Nyilvánvaló, hogy felesleges az egész országot végigkérdezni, mikor még a legsúlyosabb mérsékelt égövi katasztrófa, természeti csapás is maximum néhány ezer, pár tízezer ember bevetését követeli. 

 

A teljes véleményt a hvg.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.