Hazug képviselő várja a bocsánatkérést
A Fidesz sorra elképesztő hazugságokat mond, de Cser-Palkovics András tegnap talán túltett az eddigieken. Nem volt könnyű: pár napja Matolcsy azt magyarázta, hogy a hitel nem hitel, Orbán pedig a Gyurcsány-kormány alatt idehozott Mercedes gyárral „igazolta" gazdaságpolitikája „sikerét".
Hazug képviselő várja a bocsánatkérést

Tegnap az Európai Tanács (ET) elnöke beszélt a magyar médiatörvényről. A fideszes Gyürk András kezdte a hazudozást. Közölte, az ET elnöke szerint: „eredményesen lezárult a párbeszéd Magyarország és az Európa Tanács között." Ezzel szemben az ET elnöke azt mondta: „A kooperáció az Európai Tanács és Magyarország között folytatódni fog, hogy tovább javuljon a média-szabályozás a szakértői észrevételeinknek megfelelően". (“Cooperation between the Council of Europe and Hungary will continue to further improve media legislation in line with our expert assessment”).

 


Az Európa Tanács szóvivője is megerősítette ezt, amikor arról beszélt: „a médiaszabályozásban minél előbb változásokat szeretne látni az Európa Tanács".

 

Eddig egy szimpla fideszes hazudozás lett volna a történet, talán meg se írjuk, de színre lépett  Cser-Palkovics András, aki nemcsak letagadja, hogy bármi változtatni való lenne a médiatörvényen, hanem a hazugságára alapozva vádol. Nem is akárhogy.

 

Az írás folytatását az Egyenlítő TV blogon olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.