Free Nyúcker
A rednews.hu radikális portál szerzője szerint „a józsefvárosi népszavazás jól mutatja, hogy a jobboldal miként épít alegalantasabb ösztönökre, miként teszi politikájának első vonalába a gyűlölködést, más emberek eltakarításának igényét. A szeptember 25-én tartandó népszavazás nettó uszítás, amit a jog közösség elleni izgatásként határoz meg.”
Free Nyúcker

 

A cikk kemény szavakkal illeti a Fidesz politikáját: „A magyar jobboldal mélyen rasszista, kiközösítő és gyűlöletcentrikus alakulat. Nincs méréskelt jobboldal, elnéző jobboldal, befogadó jobboldal. A jobboldalon két emberféle van: A gyűlölködő, mindenkire ellenségként tekintő figura, illetve az okosabb, de ezt a mentalitást kihasználó kalandorok, akik tényként fogadják el, hogy gyűlölhető ellenség nélkül ők nem létezhetnek.”

 

„Miről van szó? Arról, hogy kiírtak egy három kérdésből álló,tökéletesen értelmetlen népszavazást. Kocsis Máté arra kér felhatalmazást a "néptől" (értsd a társadalom uszítható, gyűlölködésre hajlamos részétől), hogy igen szavazatival legitimálja a kerületi hajléktalanok ellen indított háborúját. Nem a kerület bűnözői csoportjainak, nem a kerületben is burjánzó korrupciónak üzen hadat, hanem azoknak a szerencsétlen sorsú embereknek, akik Józsefvárosba szorultak” - írja a rednews.hu.A teljes cikket a rednews.hu portálon olvashatja.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.