Fidesz-szérum
Egyre erőteljesebben hiszem, hogy a Fidesz, pontosabban Orbán Viktor tényleg laboratóriumként használja az országot, amely laboratóriumban mi volnánk a kísérleti egerek. A mi, esetünkben, azon szavazókra vonatkozik, akik bizonytalanok a választásukban, illetve abban, hogy vajon tényleg regisztrálják-e valahol a szándékaikat, és ha igen, annak milyen következményei lehetnek.
Fidesz-szérum

Igen, úgy vélem a kormánypárt laboránsai tudatosan változtatták rémvárossá Baját, de nem csak tudatosan, hanem látványosan is: lássa csak mindenki, hogy annak, aki szembeszáll a Fidesszel minden lépését rögzítik, s persze azt is kikkel áll szóba, illetve kik állnak vele szóba. Orbánék Baján azt akarták megmutatni, hogy előlük nem lehet elbújni, s csak az számíthat a jóindulatukra, aki melléjük áll.

 

A jóindulat ehelyütt tűzifát jelentett, vagy éppen megőrzött, netán megkapni remélt közmunkát. És valami hasonlót fog jelenteni – üzente Orbán és csapata – 2014-ben; aki nincs velük az ellenük van, aki pedig ellenük van, annak nincs jövője ebben az országban. Gonosz játék ez, a félelemre épít, arra, hogy az emberek tartanak a holnaptól, az állástalanságtól, a pénztelenségtől, a családjuk elszegényesedésétől.

 

Az írás a népszava.hu-n folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.