Egyenlítő TV: Újabb 40 milliárd stadionokra
Nincs határa a foci-megalomániának. Meg is értjük. A nemzetközi szintű égést minden igényt kielégítő akadémiákon elsajátító honfitársainknak pályák kellenek. Sok-sok pálya. 2016-ig még 40 milliárdért. És persze foci EB-pályázat, mert arra is szükség van.
Egyenlítő TV: Újabb 40 milliárd stadionokra

Persze nem érdekelne, ha csak annyit jelentettek volna be, hogy néhány meccset szeretnénk megrendezni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság találkozói közül. Még az sem bosszantott volna fel, hogy Michel Platini UEFA-elnök úgy nyilatkozott: „fontos, hogy a fiatalok megfelelő körülmények között űzzék a szenvedélyüket, ehhez pedig a magyar kormány megfelelő feltételeket teremt”. Platinit úgysem tartom sokra, mióta 1985-ben a Heyselben berúgta azt a politikai okokból megítélt 11-est.

 

De mondom, ez rendben van, az UEFA-nak ez fontosabb, mint hogy van-e mit enniük a kisiskolásoknak, megérkeznek-e időben a tankönyvek, lesz-e nyugdíjuk az időseknek. Platini majd hazamegy, hátradől a milliós kanapéján, és elégedetten bólint: Magyarországon tesznek a fociért.

 

Ami viszont igazán felbosszantott, az az, hogy Orbán Viktor és Csányi Sándor – úgy látszik, szent a béke – aláírtak egy dokumentumot. Ennek értelmében pedig mostantól 2016-ig (tehát a következő kormányzati ciklus közepéig, akkor is, ha már nem Viktor király uralkodik a nemzeten) 40 milliárdért stadionokat komfortosítunk.

 

A teljes írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.