Egyenlítő TV: Kemény válasz a kormány propaganda-videójára
Négymillió forintért forgatott filmet a magyar fiatalok elvándorlása ellen a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A film azonban nem a magyar valóságról szól – ahogy ezt többen szépen összeszedték.
Egyenlítő TV: Kemény válasz a kormány propaganda-videójára

A kormányzati videó készítőinek annyi valóságérzékelése azért volt, hogy nem engedték a „vírusvideónak" szánt klippet értékelni és kommentelni... A kormányvideó a poszt végén megtekinthető, előbb azonban jöjjön egy a videóra adott szellemes válasz. A propaganda-videó és az előző propaganda-videó képeiből összevágott klipben a Hétköznapi Csalódások „Mindenki elmegy" című száma hallható.

 

Illetve érdemes megnézni a kormányvideóról szóló HVG-s írást is, amelyben több súlyos észrevétel van.

 

„... A történet arról szól, hogy az Ápolatlan Fiatal Sikerember (továbbiakban Áfis) kap egy levelet egy hatalmas brit zászlóval. Áfis valamit csinálhat Angliában, tanulhat balneológiát, vagy dolgozhat az egészségügyben, ezt mind a Union Jackből tudjuk meg, ami persze soha, egyetlen hivatalos levélen nem szerepel ebben a formában. Tegyük hozzá, ha itthon kapunk egy levelet, azon is a., intézményes logo van, b., címer c., esetleg címeres trikolór.

 

A teljes írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.