Egyenlítő TV: Egy nap a NER-ben
A napokban (költözés miatt) alaposan felborult jól megszokott életritmusom. Mint minden tollforgató terroristának, életem igen tetemes részét teszi ki az interneten található hírek fogyasztása, amikből ugyebár a blogger ihletet, témát, miegyebet merít.
Egyenlítő TV: Egy nap a NER-ben

Mostanság erre leginkább a nap végén van lehetőségem. Ilyenkor olvasgatom kedvenc hírportáljaimat, futom át a facebook falamat ... satöbbi. Azt vettem észre, hogy ez akár életveszélyes is lehet. Ha egyszerre ömlenek rád egy nap történései, gyakorlatilag levegőért kapkodsz. Csak a tegnapi nap botrányai következnek, összefoglalóan, a teljesség igénye nélkül.

 

Na szóval. Este 9 körül elkezdtem olvasni, mi minden történt a NER-ben.

 

1. 20 milló Gipsz Jakabnak

 

20 millió forintot nyert el a a Nemzeti Együttműködési Alapból (!) a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület. A szervezet bírósági adataiban tisztségviselőként Gipsz Jakabot, Iksz Ipszilont, Piros Aranyt és Hát Izsákot nevezte meg.

 

Mit ad Isten, az egyesületet mindössze két és fél éve jegyezték be. Honlapjukon túl sok információhoz nem jutunk eddigi tevékenységükről, bár az kiderül, hogy a tavaly március 15-i ünnepségeken a lengyel Fidesz-szimpatizánsokkal közösen vonultak fel.

 

2. 76 millió és 12 trafik a fideszes képviselő családjának

 

Takács Gábor miskolci fideszes önkormányzati képviselő cége és családja összesen 12 (!) dohánykoncesszióhoz jutott a városban. Mondjuk, eddig is volt mit a tejbe aprítaniuk: családi vállalkozásuk, a New Man Kft. nemrégiben kapott 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő pályázatán. Tavaly pedig szerény 61 milliót nyertek el egy NFÜ pályázaton. Összesen tehát 76 millió pályázati pénz + 12 trafik. Nem lehet rossz Takács úr családjához tartozni.

 

Az írás folytatását az Egyenlítő TV blogon olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.