Egyenlítő TV: Az uniós szankció esélyeiről
A negyedik alkotmánymódosítás nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte, és még az Egyesült Államokban is hatalmas port kavart. Példa nélkülinek tekinthető, hogy az USA-ban magyar politikusokat hallgatnak meg a demokratikus játékszabályok betartása, vagy inkább be nem tartása miatt.
Egyenlítő TV: Az uniós szankció esélyeiről

Közben egyre több európai politikus vetette fel, hogy valamilyen szankciót kellene alkalmazni Magyarországgal szemben, mert hazánk nem tartja be az uniós normákat és szabályokat.

 

Valami tényleg nem lehet rendben az Alaptörvény negyedik módosításával, ha már a Fideszhez közelálló személyek is kifakadtak a folyamatos módosítgatások miatt. Magyarország, vagy inkább a Fidesz Alaptörvénye annyira sziklaszilárdságú, hogy az életbe lépése óta már az ötödik módosítás van előkészületben, közben pedig teljesen elvesztette alkotmányos jellegét. Példátlannak mondható, hogy egy elvileg demokratikus berendezkedésű ország alkotmányában olyan pontok legyenek, mint a hallgatók röghöz kötése. Talán nem véletlen, hogy Kövér László házelnök – akinek a Fideszhez kötődő hűsége nehezen kérdőjelezhető meg – sem ért egyet a Alaptörvény folyamatos módosítgatásával, és csak a frakciófegyelem miatt szavazta meg azt. 

 

Az írás folytatását az Egyenlítő TV blogon olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.