Egyenlítő TV: Államosított időjárás
Ha már minden borulni látszik, ha már nincs gazdasági növekedés, ha már soha nem látott mértékű az elszegényedés, vagy a kivándorlási hajlam, akkor legalább az idő legyen szép!
Egyenlítő TV: Államosított időjárás

Lehet, azzal van a probléma, hogy mostanában nincs elég eső, és emiatt alulteljesít a mezőgazdaság, vagy amikor már mindenkinek rossz kedve van, és kormányváltást akar, akkor még a hidegfront is rátesz erre egy lapáttal, de egy valami biztos: nehéz értelmét keresni az időjárás-előrejelzés államosításának.

 

"Új törvény készül, ami növeli az állami szerepvállalást a meteorológia területén, hogy a meteorológiai szolgálat ne legyen kiszolgáltatva a piaci viszonyoknak."

 

Tehát Illés Zoltán szavaival élve, állami monopólium lesz az időjárás-előrejelzés.

 

Hogy ennek mi az értelme? Semmi. Lehet, hogy az OMSZ-nek szúrja a szemét, az időkép.hu – piaci alapokon működik, saját radarhálózata van – népszerűsége. Talán nem tetszik nekik, hogy többen tájékozódnak ott, mint a Meteorológiai Szolgálatnál, és talán még az információk is átláthatóbbak. Ezért ki kell szúrni velük – na meg persze az összes többi piaci szereplővel is.

 

A teljes írást az Egyenlítő TV blogon olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.