Egyenlítő TV: A rezsicsökkentés következményei
Az ezzel járó veszélyekre fittyet hányva, tovább folytatódik a kormány rezsicsökkentési PR-hadművelete. A gáz és az áram árának csökkentése után, június 1-től a palackos, illetve a tartályos PB-gáz ára, valamint a kéményseprés díja mérséklődik. Sőt! 2013. július 1-jétől mérséklődő díjakra számíthatnak a fogyasztók a víziközmű-szolgáltatásban és hulladékszállításban is.
Egyenlítő TV: A rezsicsökkentés következményei

Ha ez még nem lenne elég, további 10 százalékos csökkentésre lehet számítani a gáz és az áram lakossági árában is. Németh Lászlóné szerint, akár 30 százalékra is van fedezet a rendszerben.

 

Hogy mindez mivel jár? Kis- és középvállalkozások bedőlésével, munkahelyek megszüntetésével, leromló infrastruktúrával, talán ellátási problémákkal is. A kormány azonban makacsul kitart a népszerűségét növelő, azaz szavazatokat jelentő rezsicsökkentési programja mellett.

 

Nem tagadjuk, hogy a rezsicsökkentés kiváló kampányfogás. A népszerűségi adatokon remekül látszik, hogy hiába lopja/csalja el az országot a kormány, továbbra sem fenyegeti a leváltás veszélye.

 

Úgy tűnik, az emberek simán felülnek ennek az olcsó kampányfogásnak, bele sem gondolva, hogy milyen következményekkel jár. Csak az elmúlt egy hét (!) híreiből szemezgetünk.

 

A teljes írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    *    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.