Bűnös felelőtlenség
 
„Az elmúlt másfél év tragikus mérlege azt mutatja, hogy Orbán Viktor víziója az ország átalakításáról nem más, mint saját klientúrája bebetonozásának, politikai versenytársai megsemmisítésének és az ország lenyúlásának a terve.” - írja Mesterházy Attila, a Szocialista Párt elnöke.
Bűnös felelőtlenség

Mesterházy Attila szerint „Mindennek nem kellett volna így történnie. Már a kezdetektől folyamatosan figyelmeztettük a kormányt arra, hogy rossz úton jár, és tetteinek következményei beláthatatlan károkat fognak okozni az embereknek. Az utóbbi időben már kormánypárti közgazdászok is megszólaltak. De sem a figyelmeztetések, sem a tények nem tántorították el a kormányt attól, hogy továbbhaladjon a megkezdett tévúton. Ez pedig már nem egyszerű dilettantizmus vagy rosszul értelmezett politikai akarat, hanem bűnös felelőtlenség.

 

Bűnös felelőtlenség a magyar emberekkel és az országgal szemben. Bűnös, mert tudatos félrevezetésen alapul és bűnös azért is, mert veszélybe sodorja mindazokat az eredményeket, amelyeket ez az ország kemény munkával, kitartással és sok lemondással elért. Bűnös, mert kockáztatja a magyar emberek megtakarításait, reménytelenné teszi az életet, és kilátástalanná a jövőt. Bűnös, mert nem a különbségek csökkentésére törekszik, és nem a nemzet összefogását erősíti, hanem tudatosan megoszt, és az emberek érdekeit alárendeli saját oligarchái érdekeinek. Bűnös, mert sikeresnek nevezi a nyerészkedőket, kiemelten támogatja a gazdagokat és lemond a szegényekről. Bűnös, mert a nemzet részének csak a konzervatív, keresztény úri Magyarországot tartja, és kiveti abból a szegényeket, a munkavállalókat, a másként gondolkodókat” - írja az MSZP elnöke.

 

Mesterházy Attila írását teljes terjedelemben az mszp.hu oldalon olvashatja el.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    +    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.